29-08-2019

Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zullen de resultaten van de diverse competities en toernooien NIET meer via Facebook verspreid gaan worden.
De AVG-wetgeving is heel streng in het ongewenst verspreiden van gegevens van personen.Bij aanvang van ieder seizoen zullen de leden een nieuwe privacy-verklaring moeten invullen waarop zij kunnen aangeven wat er wel en niet gepubliceerd mag worden door de vereniging.
Voor iedere bowler/ster die geen lid is van BV Tholen zal bij deelname aan een toernooi, georganiseerd door onze vereniging, ook een privacy-verklaring moeten invullen.
Zonder een dergelijke verklaring kan er niet worden deelgenomen aan het toernooi.
Iedere organiserende vereniging/bond is verplicht deze verklaringen te kunnen overleggen indien gewenst.
Voor uitslagen en resultaten binnen BV Tholen kun je alleen maar op deze website terecht. Het bestuur doet zijn uiterste best dit up-to-date te houden.