Zeeuwse Trioleague slotdag:

Het seizoen 2021-2022 van de Zeeuwse Trioleague zit er op.
Na 6 enerverende speeldagen kan de stand opgemaakt worden.

Eigenlijk waren alle deelnemende teams winnaar want het is een activiteit waarbij gezelligheid boven alles gaat. En laat dat maar aan de spelers/speelsters over. Bijna allemaal hebben ze al toegezegd dat ze doorgaan in seizoen 2022-2023 ! Dat zegt al genoeg.

Kijk HIER voor de einduitslag van de Zeeuwse Trioleague.

Lintjesregen boven BV Tholen:

Tijdens de lintjesregen van 2022 zijn er 2 leden van onze vereniging koninklijk onderscheiden.

Cees Ista werd benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit o.a. voor zijn werkzaamheden binnen de  personeelsvereniging van de PTT, zijn activiteiten als jeugdtrainer bij voetbalclub Dosko + zijn latere voorzitterschap van o.a. voetbalvereniging Odio in Ossendrecht.

Ad van Zitteren is benoemd als Ridder in de orde van Oranje Nassau. Dit voor het vele  vrijwilligerswerk dat hij doet/deed voor o.a. Stichting Wandelvierdaagse Halsteren, diverse bowlingverenigingen, de Nederlandse Bowling Federatie en het Nederlands Bowlinginstituut.

Van harte gefeliciteerd met deze koninklijke onderscheiding !

Summer Inloopleague 2022:

Vanaf woensdag 29 juni a.s. start de jaarlijkse Summer-inloopleague weer.
Tot en met woensdag 21 september kan er 's avonds meegespeeld worden door leden en niet-leden aan dit evenement. Er kan gespeeld worden op de woensdag en/of de donderdagavond in iedere week.
Elke week is er ook een winnaar of winnares. Op woensdag 28 september spelen de weekwinnaars een 'finale'.

Klik HIER voor meer info.

LET OP: Dit evenement wordt NIET georganiseerd door BV Tholen maar door Bowling "De Thoolse Brug"

Zeeuwse Zomer Bowlingtour 2022:

Ook deze zomer is er voor de fanatiekelingen weer gelegenheid om aan een leuk bowlingtoernooi deel te nemen. Deze keer worden er 3 verschillende bowlinghuizen bezocht: Goes, Tholen en Middelburg.

Er is echter slechts plaats voor 32 deelnemers.
Ben er dus snel bij want VOL =  VOL.

Voor meer informatie kunt u HIER klikken !

Het Thoolse Brug Hcp Toernooi:

U schrijft toch ook (weer) in voor het Thoolse Brug Handicap toernooi 2022 ?
Er hebben zich al volop enthousiaste bowlers/sters aangemeld.

Op dit moment is er nog genoeg keuze beschikbaar qua voorkeur-serie.

Het toernooi vindt plaats van 12 t/m 19 juni 2022 en het inschrijftermijn is geopend !

Klik HIER voor meer info.

Inhalen verboden ? Natuurlijk niet:

De huisleagues bestaan uit veel speelavonden. Daarbij kan het natuurlijk voor komen dat een team door ziekte of een andere ernstige reden niet compleet kan zijn op een speelavond en dat er op een ander moment ingehaald moet worden om zo geen competitievervalsing in de hand te werken.

Uitstellen of verzetten moet echter beperkt worden tot een minimum. ('Geen zin' is dus GEEN reden !)

Hiervoor zijn ook regels voor vastgelegd in ons sportreglement.

Kort samengevat:
Inhalen dient vóór de volgende speelavond te geschieden.

De inhaalmogelijkheden zijn o.a. Dinsdag, woensdag en donderdagavonden tussen 18:30 - 20:00 of 20:00 - 21:30.
Of zondagochtend tijdens de trainingsuren tussen 11:30 - 13:00u.
Vooraf afstemming is vereist met de bowlingexploitant (Dit of de banen dan wel beschikbaar zijn !) en daarna met de wedstrijdleider.

Software en bowlen:

Bijna iedere wedstrijdleider van een toernooitje krijgt de vraag gesteld: Is er al een tussenstand ?

Logisch want men wil graag heel snel weten of men tegenover de andere deelnemers goed heeft gescoord.

Gelukkig hebben we tegenwoordig de computer die hulp biedt.
Een van onze leden is hier eens mee aan de slag gegaan en bij onze interne gezelligheidstoernooitjes wordt er nu gretig gebruik  gemaakt van slimme MS Excel-spreadsheets.

Het menu van onze website heeft daarom nu ook de menukeuze 'Software'. Neem eens een kijkje. . . .

Klik op de afbeelding naast deze tekst of volg het menu 'Diversen'.

Supergame tussenstand;

Omdat de huisleagues ondertussen weer volop draaien is het dus ook weer eens tijd voor een nieuwe tussenstand bij het Supergame-spel. De lijst is alweer bijgewerkt t/m 30 april 2022.

Kijk dus snel naar de nieuwe tussenstand !

Voor diegene die nog niet weten wat de supergame is: de spelregels zijn terug te vinden onder het menu

"HUISLEAGUES / SUPERGAME".
Deelname staat vrij voor iedereen die deelneemt aan onze huisleagues.

Een deel van de inleg ( 50 eurocent per keer)  wordt op het einde uitbetaald aan de deelnemers. Het overige deel wordt gestopt in onze post van algemene middelen (t.b.v. bijvoorbeeld de pot van lief & leed.)
Iedere maand presenteren wij de (tussen)stand op onze website.

Wil je er wat meer van weten ? Klik dan hier !

55 Plus league resultaten:

Klik hier voor de uitslagen.

Verenigingskampioenschap 2021-2022:

Klik hier voor de eindstanden.

05-10-2021
28-06-2022
Dinsdagavond Duo Handicapleague
06-10-2021