Eindelijk . . . . Yes . . .

De laatste persconferentie werd bekend gemaakt dat binnensporten weer mogelijk is.
Wat dat voor ons als bowlers betekent is dat de huisleagues weer op gestart kunnen worden.
Interne competities behoren tot de toegestane  mogelijkheden waarbij vanzelfsprekend de veiligheidsnormen wel in acht dienen te worden genomen. Dus afstand waar nodig, toegang tot sportaccommodatie met geldige QR-code, mondkapje tijdens verplaatsing, etc. etc. We kunnen onderhand de lijst wel dromen.

De deelnemers aan de huisleagues worden door het bestuur via E-mail op de hoogte gebracht.

De horeca is nog niet open maar de bowlingbanen voor ons als sportbowlers wel. Het is een begin alvast en we hopen allemaal dat we dit seizoen tot een goed einde kunnen brengen.

Corona-inloopweken:

De lockdown heeft wederom toegeslagen en ook de Corona-inloopweken zijn dus niet meer toegankelijk.
We zullen het even tijdens de laatste weken van dit jaar tot aan het einde van de lockdown zonder onze lievelingssport moeten doen.  Met andere woorden:  EVEN GEDULD AUB !

Blijf wel regelmatig kijken op de website om op de hoogte te blijven van wat de stand van zaken is met betrekking tot de mogelijkheden van het bowlen.

Blijf voorzichtig ondertussen en hou vol !

LET OP: Dit is GEEN activiteit vanuit Bowlingvereniging Tholen maar van "Bowling De Thoolse Brug"

Software en bowlen:

Bijna iedere wedstrijdleider van een toernooitje krijgt de vraag gesteld: Is er al een tussenstand ?
Logisch want men wil graag heel snel weten of men tegenover de andere deelnemers goed heeft gescoord.
Gelukkig hebben we tegenwoordig de computer die hulp biedt.
Een van onze leden is hier eens mee aan de slag gegaan en bij onze interne gezelligheidstoernooitjes wordt er nu gretig gebruik  gemaakt van slimme MS Excel-spreadsheets.

Het menu van onze website heeft daarom nu ook de menukeuze 'Software'. Neem eens een kijkje. . . .
Klik op de afbeelding naast deze tekst of volg het menu 'Diversen'.

Balltrack en oliespoor:

Vraag jij je ook wel eens af waarom je niet stijgt in je gemiddelde of juist zakt ? Dan komt deze winterstop even goed uit.
Heel veel bowlers/bowlsters geven de schuld altijd aan de baan of sommige zelfs nog iets gedetailleerder: het oliepatroon.
Laten we je dan meteen maar even wakker schudden: Het ligt NIET aan de baan of het oliepatroon. Het ligt puur aan het vermogen om je te kunnen aanpassen aan de baancondities. in onze serie "Het mysterie van..." deze keer dus een artikel over hoe je kunt zien wat voor soort bal je gooit. We hebben het dan niet over de kleur of het gewicht maar over het type bal (als in: hoe rolt mijn bal) Dit is namelijk van invloed op de werking van je bal als hij de pins bereikt. Hierover later weer meer.
Klik hiernaast op  de afbeelding van de bowlingbal of ga naar het menu "DIVERSEN --> HET MYSTERIE VAN..."

Regio 50+ League Update:

De 2e speeldag van de Regionale Trio League 50+ Zeeland heeft alweer plaatsgevonden.
Dat levert natuurlijk een nieuwe standenlijst op.
Ga hiervoor naar het menu 'TOURNOOIEN - REGIO 50+ LEAGUE'  of klik op het logo NBF-Zeeland
dat naast deze tekst staat.
De volgende speeldag staat al in de agenda voor 15 januari 2022. (In Tholen)

Voor meer informatie klik dan HIER !

Supergame tussenstand;

De jaarkalender van 2021 heeft nog maar één blaadje en aangezien er geen speelavonden meer in 2021 plaatsvinden, kan er dus een tussenstand  opgemaakt worden voor de supergame.
Wie gaat er de winter in als lijstaanvoerder of lijstaanvoerster ?
Voor diegene die nog niet weten wat de supergame is: de spelregels zijn terug te vinden onder het menu
"HUISLEAGUES / SUPERGAME".
Deelname staat vrij voor iedereen die deelneemt aan onze huisleagues.
Een deel van de inleg ( 50 eurocent per keer)  wordt op het einde uitbetaald aan de deelnemers. Het overige deel wordt gestopt in onze pot van lief & leed.
Iedere maand presenteren wij de (tussen)stand op onze website.

Wil je er wat meer van weten ? Klik dan hier !

Pi-Or-Pa toernooi 2021:

Klik hier voor de uitslag.

55 Plus league resultaten:

Klik hier voor de uitslagen.

Verenigingskampioenschap 2020-2021:

Klik hier voor de eindstanden.

01-07-2021
55 Plusleague
De 55 plus league is, u raadt het al, een gezellige competitie waar alleen 55 plussers aan mee mogen doen. U hoeft zelfs geen lid van onze vereniging te zijn. Het is een recreatief gebeuren en de resultaten...   Meer
05-10-2021