Standenlijsten:

Het was een lang seizoen maar met helaas maar weinig speelavonden. De reden is bij iedereen wel bekend. Toch willen wij onze leden die huisleague(s) gespeeld hebben de totale resultaten van de wel gespeelde avonden niet onthouden.

Omdat er op dit moment een probleem op de website speelt voor het weergeven van pdf-files (hier is de provider druk bezig om het op te lossen) hebben we een noodoplossing aangebracht op de website.
Je kunt de pdf-files voorlopig "bekijken" via het menu "DIVERSEN --> UITSLAGEN-ALTERNATIEF"

Website mijlpaal:

Op vrijdag 2 juli 2021 bereikte de teller van onze website bezoekers het schitterende aantal van 150.000 !
Dat is zeer zeker wel even een vermelding waard. In de ruim 2 jaar dat onze huidige website in de lucht is betekent dit  dat er heel veel gekeken wordt op onze site. Het bijhouden van resultaten, uitslagen en volgen van aankondigingen is blijkbaar heel populair bij zowel onze leden maar ook bij niet-leden.
Met grote regelmaat krijgen wij ook via onze facebookpagina hier het bewijs van middels  'vind-ik-leuk' berichten.
Op naar de 250.000 dus !

Huisleagues 2021/2022:

Het duurt nog wel even maar het bestuur is al weer volop bezig met het nieuwe seizoen.
Via de enquête die onder de leden is verspreid zijn de aanmeldingen voor de diverse huisleagues alweer binnengestroomd. De komende weken wordt er dus hard gewerkt aan een kloppende indeling en speelschema.
De huisleagues starten in de eerste volle week van oktober 2021.
De deelnemers worden allemaal tijdig geïnformeerd via E-mail.

In de tussenliggende periode wordt door de bowlingexploitant weer de zomer-inloopleague georganiseerd zodat er toch 'getraind' kan worden in spelformaat.
(zie artikel "Zomer-Inloopleague van start")

Zomer-Inloopleague van start:

Wat hebben we het gemist ! Onze wekelijkse bowlingavonden zijn maandenlang niet doorgegaan. Sommige huisleagues zijn nog wel herstart en zo kon er nog enkele weken gespeeld worden. Maar aan alles komt een einde; dus ook aan seizoen 2020-2021.
Echter niet getreurd. Ook dit jaar kan er tijdens de zomermaanden gebowld worden !  De bowlingexploitant organiseert wederom de zomer-inloopleague die 11 weken lang gespeeld wordt op de dinsdag, woensdag en/of donderdagavond. Er wordt afgesloten met een gezellige finale-avond.
Wil je meer weten: neem contact op met Bowling "De Thoolse Brug"
(( 0166-600226)

Voor de weekresultaten en finaletickets kun je hier klikken

e zomer-inloop-league is GEEN
 activiteit van Bowlingvereniging Tholen maar wordt georganiseerd door bowling "De Thoolse Brug".

Jij op Tholen 2021/2022:

Nu de corona-beperkingen voorbij zijn, kan er weer meer georganiseerd worden. Ook voor de jeugd dus.
Het team "Jij op Tholen" bestaat uit de buurtsportcoaches & jongerenwerkers van gemeente Tholen.
Deze organisatie streeft ernaar dat alle inwoners actief worden op sportief en cultureel gebied. Wat voorheen georganiseerd werd door 'Sjors Sportief", wordt  nu door 'Jij op Tholen' gedaan. Ook onze bowling en de bowlingvereniging hebben zich bereid verklaard om hier hun steentje aan bij te dragen.
Op maandag 25 oktober (van 13:00-16:30u) is hier weer gelegenheid voor.
Voor aanmelden kijk je  op de website  van 'Jij op Tholen':  www.jijoptholen.nl

Trainen: do or don't:

Omdat we er een fors aantal maanden uitgelegen hebben met het bowlen, zijn de spiertjes nog wat stijf en zij we de automatische handelingen wat verleerd.
Tijd om daar dus wat aan te doen. Tenminste . . . . . als je dat wilt.
Het bowlinghuis biedt zoals altijd de gelegenheid tot het kunnen trainen, met de restrictie dat de huisleagues niet geblokkeerd worden of dat er geen recreanten de baan/banen hebben besproken.
Neem daarom vooraf even contact op met het bowlinghuis. Zij kunnen je alle mogelijke tijdstippen/dagen aangeven.

Trainen is zeker geen 'must' maar weldegelijk heel nuttig. Jij alleen bepaalt:  Do or Don't !

Balansgat of niet ?:

Met ingang van 1 januari 2021 is het dan zover: een bowlingbal mag GEEN balansgat meer hebben wanneer je deelneemt aan een door de NBF georganiseerd evenement. (toernooi, nationale league en/of verenigingskampioenschap)
Je kunt het beste, voor wat betreft het vullen van het balansgat, contact opnemen met de bowlingexploitant of de persoon/proshop waar je jouw bowlingbal laat boren.
Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden/opties voor jouw bal
Voor meer informatie kun je ook altijd terecht bij het bestuur.

Uitslag verenigingskampioenschappen 2019/2020:

Klik hier voor de uitslagen van de finales.

Nog steeds een lekkere 'Thoolse Pot':

De  lockdown in verband met de bestrijding van het Covid-19 virus is voorbij
Toch kunt U nog steeds
gebruik maken van de afhaalservice van 'De Thoolse Pot' om dit thuis te nuttigen.
Doe net als veel anderen. Maak het u even gemakkelijk en geniet van de lekkere maaltijden.

Surf dus snel naar de website van
bowlingdethoolsebrug.nl of klik op het kookpannetje hieronder.

Bowling 'De Thoolse Brug'

01-07-2021
55 Plusleague
55 Plus league: De 55 plus league is, u raadt het al, een gezellige competitie waar alleen 55 plussers aan mee mogen doen. Het is een recreatief gebeuren en de resultaten gelden niet voor het...   Meer