BELANGRIJK ! ! ! ! !

Naar aanleiding van de donderdag 12 maart bekend gemaakte adviezen (lees: maatregelen) vanuit de regering en het RIVM het volgende:

De huiscompetities en toernooien zullen in ieder geval t/m 6 april a.s. geen doorgang vinden.
Het NBF heeft op zijn website hierover een verklaring gepubliceerd  (
Er zal op een later tijdstip bekeken worden wat er met de nog te spelen wedstrijden gedaan kan worden. (Inhalen of annuleren)
De leden van onze vereniging worden via email op de hoogte gebracht van de stand van zaken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur van onze vereniging.
(Gelieve dit per email te doen via de menu optie "Contact--> Contact voorzitter")

Nieuwe NBF app voor je smartphone:

De NBF heeft vanaf 20 maart een nieuwe NBF-app versie beschikbaar. Via de App-store kun je deze gratis downloaden.
Om toegang te krijgen tot de NBF-app heb je jouw NBF-lidnummer nodig én het wachtwoord dat ook aan jouw MijnNBF account gekoppeld is.
Wanneer jij jouw wachtwoord niet meer weet, kun je in MijnNBF een nieuw wachtwoord opvragen. Het is daarbij wel van belang dat het e-mailadres dat bij ons bekend is nog steeds actueel is, anders kun je geen nieuw wachtwoord ontvangen. Klik hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.
Geen mail ontvangen? Stuur dan jouw naam en lidnummer naar info@bowlen.nl en we sturen jou een nieuw tijdelijk wachtwoord.
Jouw lidnummer kun je opvragen bij jouw vereniging. Neem daarvoor contact op met de afdeling ledenadministratie van jouw vereniging. Lukt dat niet, stuur dan een mail naar info@bowlen.nl

Verenigingskampioenschappen:

De resultaten van de voorronden van onze verenigingskampioenschappen 2020 zijn er.
Scores en wie de finalisten zijn tref je  'HIER' aan.
De finales zijn voorlopig uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum ivm het Corona-virus.

Ton Zandboercup:

Het is weer de hoogste tijd om de 'beker'-competitie van het NBF te gaan spelen: de Ton Zandboercup.
Onze vereniging speelde met 2 teams mee in de handicap-klasse.
De onderlinge wedstrijd tussen team 1 en 2 werd op zondagmiddag 16 februari j.l. beslist in het voordeel van team 2
waarbij de eindstand 2018 om 2225 pins was.
De teams van Oosterhout en Goes hebben ook de volgende ronde behaald.
Binnenkort volgt loting de loting voor de halve finale. (voorlopig uitgesteld ivm perikelen omtrent het Corona-virus)
We houden jullie op de hoogte.

Nationale & Regionale Trioleague update:

Ook de 5e speeldag is weer gespeeld en de resultaten zijn weer bekend gemaakt bij het NBF.
Bij de Nationale trioleague behaalde Administratiekantoor Korn deze keer 10 wedstrijdpunten in de thuiswedstrijd !
In de Regionale trioleague scoorde onze 4 teams er weer aardig op los in de bowling van Goes.
Kijk bij 'Toernooien --> Nationale league' voor de nieuwste gegevens/standen.