Uitslag verenigingskampioenschappen 2019/2020:

Door de Corona-perikelen hebben we lang moeten wachten op het kunnen spelen van de finales van onze verenigingskampioenschappen.
Zaterdag 12 september was het dan uiteindelijk zover. De dames en heren die de finales bereikt hadden konden gaan strijden voor die felbegeerde titels in hun klasse.
Zowel bij de heren als ook  bij dames  A/B klasse was het een familiestrijd om de plaatsen 1 en 2. Jochem van Sabben (H) en Bernadette Schijf (D) waren de winnaars in hun klasse. Bij de dames C/D werd de strijd in het voordeel van Corrie van Zitteren beslist en bij de heren C/D ging Hanjo van den Wijngaart met de eer strijken.
Voor alle resultaten  van de finale kun je hieronder kijken of op de pagina van de uitslagen.

Zeeuwse Zomer Bowling Toer:

De 2e ronde van de Zeeuwse Zomer Bowling Toer is gespeeld op zondag 16 augustus in bowling "De Thoolse Brug".
Kijk snel hier voor de resultaten !

De 3e en laatste voorronde vindt plaats in Goes en zal meteen afgesloten worden met de finales.
Het beloofd een spannend geheel te worden en niemand is nog zeker van een finaleplaats omdat de resultaten van de hoogste 8 games over de 3 voorronden tellen. Er is zowel een scratch als handicapfinale.

Info seizoen 2020/ 2021:

Het nieuwe seizoen staat voorlopig gepland om te beginnen in de week van 22 september.

Onder het menu huisleagues kunt u de teamindelingen en de speelschema's zien van de
diverse speelavonden. (dinsdag, woensdag en/of donderdag)

Vanwege de nog steeds spelende Corona/Covid-19 dreiging zijn er de nodige aandachtspunten
die wij als bestuur onder uw aandacht willen brengen.
Hou daarom deze website goed in de gaten.
Maar wij wensen iedereen toch een succesvol bowlingseizoen toe met mooie scores.

Het is weer voorbij die mooie ........ zomer Inloopleague:

De zomer-inloopleague zit er nu dan werkelijk op.

De finalisten vochten woensdagavond 16 september in een heuse kwart-, halve
en eindfinale om de prijzen.

Het was een enerverende avond die vol spanning zat en een mooi eindspektakel
liet zien van een gezellige zomer-inloopleague.

De eindwinnaar werd uiteindelijk Thomas Brijs, op de voet gevolgd door Bernadette Schijf.
Marc van Biert legde beslag op de 3e plaats van het ereschavot. Proficiat allemaal !

Wil je graag alle resultaten van elke speelavond en/of de finaleavond bekijken ?  Klik dan hier.

De zomer-inloop-league is GEEN activiteit van Bowlingvereniging Tholen maar werd georganiseerd door bowling "De Thoolse Brug".

5e Thoolse brug Handicap toernooi:

Er valt nog meer om naar uit te kijken:

Van dinsdag 27 oktober t/m zondag 1 november wordt het 5e Thoolse brug handicap toernooi alsnog gehouden.
Het niet doorgaan van het eerder geplande toernooi was een behoorlijke teleurstelling daar er heel veel animo voor was. Dit bleek wel uit de grote hoeveelheid inschrijvingen die er waren. Maar uitstel is dus geen afstel !
De eerdere inschrijvers zijn reeds per email benaderd voor deelname aan dit super gezellige toernooi en de meeste staan alweer te trappelen.

Houdt de website dus in de gaten voor meer informatie over dit gebeuren.  (Klik hier voor meer info)

De aanbieding van het (bowling)huis:

Bowling "De Thoolse Brug" geeft elke vrijdagavond en zondagochtend
de gelegenheid om deel te nemen aan de Inloopweken.

Wat houdt dit precies in ?

Klik voor het downloaden van de informatie hiervoor op de afbeelding hiernaast.

Dit is GEEN activiteit vanuit Bowlingvereniging Tholen maar wordt georganiseerd en
u aangeboden door bowling "De Thoolse Brug".

24-09-2020
Donderdagavond Trio Handicapleague