Het Thoolse Brug Hcp Toernooi:

Ook de editie 2022 van ons 'Thoolse Brug Hcp Toernooi" kan geen doorgang hebben.
Het grootste probleem is het aantal deelnemers/sters dat zich heeft ingeschreven. Dat zijn er helaas te weinig om het toernooi financieel sluitend te krijgen.
Misschien ligt dat ook aan het late tijdstip waarop dit toernooi nu op de agenda stond maar dat komt vanwege de Corona-perikelen.
Daarbij is ook het vaderdag-gebeuren op de finaledag een reden om niet in te schrijven.
De vereniging gaat vol goede moed in het seizoen 22/23 een nieuwe poging wagen, zoveel mogelijk rekening houdend met de hierboven genoemde problematiek.
Hou ons website dus gewoon in de gaten !

Download hier het wedstrijdboekje.
Hierin treft u aan de toernooiomschrijving, de serie-indeling en het inschrijfformulier.

Download hier het inschrijfformulier.
Vul het formulier volledig in, denk aan uw 2 voorkeurseries en lever het in of mail het naar
wedstrijdzaken@bowlingverenigingtholen.nl.

Download hier het AVG formulier tbv deelname aan dit toernooi.
Alle deelnemers dienen dit ingevuld in te leveren bij de wedstrijdleiding.
Leden van bowlingvereniging Tholen die bij aanvang van het lopende seizoen reeds een AVG toestemmingsverklaring hebben ingevuld zijn hiervan verschoond.

E-mailen