Software

In bijna iedere sport worden standenlijsten bijgehouden Zo ook dus in de bowlingsport.
De huisleagues/competities worden netjes bijgehouden in het programma van de NBF en wanneer er een officieel toernooi wordt gespeeld dan worden de resultaten daarvan ook doorgegeven via deze NBF software.
Maar wat als je nu binnen je bowlingvereniging een leuk intern toernooitje wilt houden of als de bowlingexploitant een gezelligheidstoernooi organiseren ? Dan wil je de scores graag makkelijk kunnen bijhouden zodat de deelnemers de (tussen)standen kunnen bekijken. En als het even kan . . . .  snel !

Hieronder tref je aanbod aan van een aantal leuke hulpmiddelen waarmee je zo'n (intern) toernooitje simpel kunt administreren.
Een kleine handleiding met daarin de nodige info is ook bijgevoegd.
Download gewoon het programma en de handleiding en doe er je voordeel mee.
Ervaringen, bevindingen, opmerkingen en/of vragen kun je mailen naar:

Secretaris@bowlingverenigingtholen.nl

Het aanbod van dit soort programmaatjes zal in de toekomst nog worden uitgebreid.
Veel plezier er mee.

Toernooitje
Van 3 tot 6 games. Handicap of scratch, Dames/Heren apart of mixed.
Toernooitje.xlsm (55.87KB)
Toernooitje
Van 3 tot 6 games. Handicap of scratch, Dames/Heren apart of mixed.
Toernooitje.xlsm (55.87KB)
Toernooitje Handleiding