Resultaten pepernotentoernooi 2022:

Nieuwe statuten:

Vanwege nieuwe wetgeving moeten de statuten van onze vereniging aangepast gaan worden Hiervoor is echter een Algemene Ledenvergadering noodzakelijk.
Om alles toch voor 1 januari 2023 geregeld te krijgen is er dus op donderdag 15 december een ALV uitgeschreven.
De leden hebben per e-mail de uitnodiging ontvangen.
De conceptstatuten zijn via deze link  te bekijken,
                                                         Leden kunnen ook met het toegezonden digitale stemformulier hun stem uit brengen.

Huisleague-kampioenschap Zeeland:

De laatste wedstrijd die nog open stond van het seizoen 2021-2022 was degene waarin bepaald werd wie er zich over alle huisleague die er gespeeld zijn in Tholen, Goes en Middelburg de echte huisleague-kampioen mocht noemen.
Zondag 13 november was het dan zover.
In bowling "De Thoolse Brug" streden de de 6 teams (2 uit ieder bowlinghuis) om deze felbegeerde titel.
Klik hier voor de uitslag van dit sportieve einde van afgelopen seizoen.

Zeeuwse 50+ Trioleague 22/23:

Speelronde 3 van de Zeeuwse 50+ Trioleague is ook alweer achter de rug..
Het podium waar gespeeld werd was ook deze keer het bowlinghuis in Tholen.
Ook nu werd er weer lekker gescoord en de resultaten kunt u  HIER bekijken.
We krijgen nu eerst de maand met de feestdagen en gaan in 2023 weer verder.
De volgende speeldag vindt plaats op zaterdag 21 december 2023 en dan spelen we weer in Tholen.

Software en bowlen:

Bijna iedere wedstrijdleider van een toernooitje krijgt de vraag gesteld: Is er al een tussenstand ?

Logisch want men wil graag heel snel weten of men tegenover de andere deelnemers goed heeft gescoord. Gelukkig hebben we tegenwoordig de computer die hulp biedt.
Een van onze leden is hier eens mee aan de slag gegaan en bij onze interne gezelligheidstoernooitjes wordt er nu gretig gebruik  gemaakt van slimme MS Excel-spreadsheets.

Het menu van onze website heeft daarom nu ook de menukeuze 'Software'. Neem eens een kijkje. . . .
Klik op de afbeelding naast deze tekst of volg het menu 'Diversen'.

Supergame tweede tussenstand seizoen 22/23;

De huisleagues zijn weer enkele weken onderweg en het is dus tijd voor een eerste tussenstand van het  Supergame-spel.
De lijst is nu bijgewerkt t/m 30 november 2022.
Kijk dus snel naar deze tussenstand !
Voor diegene die nog niet weten wat de supergame is: de spelregels zijn terug te vinden onder het menu
"HUISLEAGUES / SUPERGAME".
Deelname staat vrij voor iedereen die deelneemt aan onze huisleagues.

Een deel van de inleg ( 50 eurocent per keer)  wordt op het einde uitbetaald aan de deelnemers. Het overige deel wordt gestopt in onze post van algemene middelen (t.b.v. bijvoorbeeld de pot van lief & leed.)
Iedere maand presenteren wij de (tussen)stand op onze website.
Wil je er wat meer van weten ? Klik dan hier !