En deze zomer ?

De zomer is begonnen en de meeste van ons waren er ook wel aan toe.
Even lekker bijtanken om er na de zomervakantie weer lekker tegenaan te kunnen.
Het bestuur van bowlingvereniging Tholen hoopt dat u allemaal een fijne vakantie heeft.
Blijf natuurlijk voorzichtig maar geniet er vooral van.

Tip:  Voor de fanatiekelingen is er natuurlijk nog de mogelijkheid voor deelname aan de Summer
         Inloopleague voor degene die thuis blijven. Voor de echte vakantiegangers is er altijd de mogelijkheid
         om een gezellig bowling-strandspel aan te schaffen en samen met de (klein-)kinderen een spelletje
         te  bowlen.

Het mysterie van het gemiddelde:

Nu het seizoen er weer op zit is iedereen natuurlijk benieuwd naar zijn/haar nieuwe pasgemiddelde.
Ben je gestegen of gedaald  ? Hoe wordt het eigenlijk berekend ?
Het is op zich  niet zo moeilijk.
De NBF app op je smartphone laat, zodra alle scores van ook de huisleague(s) zijn doorgegeven, op het einde van het seizoen al je meetellende resultaten zien.

Klik HIER om verder te lezen.

Summer Inloopleague 2022:

Vanaf woensdag 29 juni a.s. start de jaarlijkse Summer-inloopleague weer.
Tot en met woensdag 21 september kan er 's avonds meegespeeld worden door leden en niet-leden aan dit evenement. Er kan gespeeld worden op de woensdag en/of de donderdagavond in iedere week.
Elke week is er ook een winnaar of winnares. Op woensdag 28 september spelen de weekwinnaars een 'finale'.

Klik HIER voor meer info.

LET OP: Dit evenement wordt NIET georganiseerd door BV Tholen maar door Bowling "De Thoolse Brug"

Het beste huisleague team:

Nadat al onze huisleagues de laatste speelavond er op hadden zitten, stond er nog maar één ding te wachten:
De 2 hoogst geklasseerde per huisleague mochten onderling nog de strijd aangaan met als beloning 2 deelnametickets voor het Zeeuws kampioenschap voor huisleague-teams. Dat evenement vindt plaats net voordat het nieuwe seizoen van start gaat.
Na 3 games werd er voor de 4 aanwezige trio's een stand opgemaakt en dat resulteerde in een 1ste plaats voor BEL BV en een 2e plaats voor "De Thoolse Pot". Proficiat !

Zeeuwse Zomer Bowlingtour 2022:

Ook deze zomer is er voor de fanatiekelingen weer gelegenheid om aan een leuk bowlingtoernooi deel te nemen. Deze keer worden er 3 verschillende bowlinghuizen bezocht: Goes, Tholen en Middelburg.

Er is echter slechts plaats voor 32 deelnemers.
Ben er dus snel bij want VOL =  VOL.

Voor meer informatie kunt u HIER klikken !

Software en bowlen:

Bijna iedere wedstrijdleider van een toernooitje krijgt de vraag gesteld: Is er al een tussenstand ?

Logisch want men wil graag heel snel weten of men tegenover de andere deelnemers goed heeft gescoord. Gelukkig hebben we tegenwoordig de computer die hulp biedt.
Een van onze leden is hier eens mee aan de slag gegaan en bij onze interne gezelligheidstoernooitjes wordt er nu gretig gebruik  gemaakt van slimme MS Excel-spreadsheets.

Het menu van onze website heeft daarom nu ook de menukeuze 'Software'. Neem eens een kijkje. . . .
Klik op de afbeelding naast deze tekst of volg het menu 'Diversen'.

Supergame eindstand;

Omdat de huisleagues klaar zijn is het dus ook weer tijd voor de eindstand bij het Supergame-spel.
De lijst is nu bijgewerkt t/m 26 juni  2022.
Kijk dus snel naar de eindstand !
Voor diegene die nog niet weten wat de supergame is: de spelregels zijn terug te vinden onder het menu
"HUISLEAGUES / SUPERGAME".
Deelname staat vrij voor iedereen die deelneemt aan onze huisleagues.

Een deel van de inleg ( 50 eurocent per keer)  wordt op het einde uitbetaald aan de deelnemers. Het overige deel wordt gestopt in onze post van algemene middelen (t.b.v. bijvoorbeeld de pot van lief & leed.)
Iedere maand presenteren wij de (tussen)stand op onze website.
Wil je er wat meer van weten ? Klik dan hier !

55 Plus league resultaten:

Klik hier voor de uitslagen.

Er zijn momenteel geen berichten.

E-mailen