Het bestuur wenst u allemaal

Fijne kerstdagen en
een gelukkig nieuwjaar.

Huisleague nieuws:

Door de afgekondigde corona-maatregelen wordt dus ook deze keer weer onze bowlingsport geraakt.
Omdat de horeca al om 17:00 uur dicht moet en er ook geen amateursporten na dit tijdstip mogen worden beoefend, is het voor onze huisleagues dus even een 'on hold' status.
Gelukkig zouden de leagues in de decembermaand toch al voor 3 weken een winterslaap houden. Deze 'rust' periode wordt dus nu iets vervroegd en meteen ook wat langer.
De voorlopige planning is dat we weer vanaf dinsdag 11 januari 2022 verder gaan met de huisleagues.
 Via de website houden wij jullie op de hoogte.

Jij op Tholen 2021/2022:

Eindelijk was het zover: De eerste Jij op Tholen - bowlingmiddag/avond.
'S Middags waren er bijna 40 kinderen uit de regio bijeen voor een kennismaking met de bowlingsport.
Het initiatief vanuit de stichting "Jij op Tholen" had duidelijk interesse onder de jeugd.
De kinderen, in de leeftijd van groep 5 t/m 8 van de basisschool, kregen naast het bowlen ook nog de gelegenheid om diverse oudhollandse spelletjes te doen.
Na afloop waren er voor diverse kinderen ook medailles en een heuse beker.
In de avond kwam de 12+ jeugd bowlen. Ook hier ruim 20 deelnemers/sters.en werd er met veel plezier gegooid.
Alle ingrediënten om dit zeker nog een keer te organiseren. Hou dus de website van Jij op Tholen goed in  de gaten !

Voor meer info/aanmelden kun je terecht op de website  van 'Jij op Tholen':  www.jijoptholen.nl

Klik hier voor een kleine foto-impressie van de eerste middag.

Regio 50+ League Update:

De 2e speeldag van de Regionale Trio League 50+ Zeeland heeft alweer plaatsgevonden.
Dat levert natuurlijk een nieuwe standenlijst op.
Ga hiervoor naar het menu 'TOURNOOIEN - REGIO 50+ LEAGUE'  of klik op het logo NBF-Zeeland
dat naast deze tekst staat.
De volgende speeldag staat al in de agenda voor 15 januari 2022. (In Tholen)

Voor meer informatie klik dan HIER !

Supergame tussenstand;

De eerste speelmaand zit er al weer op en het wordt dus de hoogste tijd voor een tussenstand van de supergame.
Voor diegene die nog niet weten wat de supergame is: de spelregels zijn terug te vinden onder het menu
"HUISLEAGUES / SUPERGAME".

Deelname staat vrij voor iedereen die deelneemt aan onze huisleagues.
Een deel van de inleg ( 50 eurocent per keer)  wordt op het einde uitbetaald aan de deelnemers. Het overige deel wordt gestopt in onze pot van lief & leed.
Iedere maand presenteren wij de (tussen)stand op onze website.

Wil je er wat meer van weten ? Klik dan hier !

Pi-Or-Pa toernooi 2021:

Klik hier voor de uitslag.

55 Plus league resultaten:

Klik hier voor de uitslagen.

Verenigingskampioenschap 2020-2021:

Klik hier voor de eindstanden.

Donderdagavond Trio Handicapleague

Datum:07-10-2021