Resultaat Rabo Clubsupport actie:

De stemmen voor de Rabo-Clubsupportactie zijn geteld. Er zijn alleen maar winnaars !
Onze vereniging mag een mooi bedrag tegemoet zien op de bankrekening dankzij de mensen die gestemd hebben op ons. Er wordt binnenkort een bedrag van € 103,44 gestort op onze bankrekening.

Huisleague blijven nog even 'on hold':

De meest recente persconferentie van de regering heeft duidelijk gemaakt dat de huidige maatregelen nog zeker tot begin december blijven gelden. Het bestuur heeft inmiddels contact gehad met de bowling-exploitant en er is voorlopig afgesproken dat de huisleagues in ieder geval op z'n vroegst in januari 2021 pas opgestart kunnen worden.

Het bestuur houdt een nauw contact met de bowling-exploitant en de NBF en zal zodra er wijzigingen zijn dit via de website weer melden. Leden van onze vereniging krijgen van zelfsprekend allemaal een e-mail.

Voor nu blijft in nog steeds het advies:

- Houdt 1,5 meter afstand
- Bij klachten; Laat je snel testen, blijf in quarantaine tot de uitslag en volg de richtlijnen op.

Het is niet het vaccin maar ons eigen gedrag dat uiteindelijk van het virus wint ! Hou vol dus.

Het mysterie van pin 10:

Word jij ook steeds maar weer geconfronteerd met een pin 10 die blijft staan terwijl je zeker weet dat het een strike moest zijn ?
Je wordt er haast moedeloos van. Dat moet toch aan de baan liggen ! Of aan die pins die niet goed stonden !

Niets is minder waar. Hiernaast zie je precies hoe dat de pins reageren in het geval van  een perfecte pocketstrike.
Wil je weten waarom het in jouw geval dus geen perfecte pocketstrike was ?
Klik op het plaatje 'de perfecte strike' voor de ontrafeling van dit mysterie.

Uitslag verenigingskampioenschappen 2019/2020:

Klik hier voor de uitslagen van de finales.

Einduitslag Zeeuwse Zomer Bowling Toer 2020:

Kijk hier voor de (eind)resultaten !

Het is weer voorbij die mooie ........ zomer Inloopleague:

Klik hier voor de einduitslag.

De zomer-inloop-league is GEEN activiteit van Bowlingvereniging Tholen maar werd georganiseerd door bowling "De Thoolse Brug".

Bowlen tijdens de kleine 'Lockdown':

De opgelegde beperkingen in verband met de bestrijding van het Covid-19 virus hebben de horeca (weer) 'plat' gelegd. Toch kan het bowlinghuis u het volgende aanbieden:

Bowling 'De Thoolse Brug' is open op woensdag t/m zaterdag, van 13:00 tot 22:00u.
Op Zondag van 13:00. tot 19:00u.

Er gelden echter wel EXTRA spelregels:

- Maximaal 4 personen per baan
- Vooraf per telefoon of online reserveren (via website van de bowling zelf)
- Er mogen geen drankjes en/of hapjes gereserveerd worden en eigen drankjes mogen niet meegebracht of genuttigd worden

U kunt echter wel gebruik maken van de afhaalservice van 'De Thoolse Pot' om dit thuis te nuttigen.
Lekker en ook nog eens heel makkelijk.
Surf dus snel naar de website van
bowlingdethoolsebrug.nl of klik op het kookpannetje hieronder.

Donderdagavond Trio Handicapleague

Datum:24-09-2020