Zeeuwse Zomer Bowling Toer:

De Regio Trio league Zeeland kwam half maart plotseling tot stilstand. Gelukkig mogen we ondertussen weer bowlen en zijn er allerlei leuke
bowlinggerelateerde evenementen op touw gezet. Een daarvan is de Zeeuwse Zomer Bowling Toer.
Drie speeldagen tijdens deze zomer, elk gehouden in een van onze fraaie bowlinghuizen. Middelburg was als eerste aan de beurt.
Kijk hier voor de resultaten !

Tholen en Goes zijn de volgende locaties waar nog gespeeld gaat worden.

Info seizoen 2020/2021:

Het nieuwe seizoen staat voorlopig gepland om te beginnen in de week van 22 september.

Via de ledenenquête worden de gegevens weer verzameld voor de diverse indelingen van
de diverse competitieavonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur van onze vereniging.
(Gelieve dit per email te doen via de menu optie "Contact--> Contact voorzitter")

Verenigingskampioenschappen:

De resultaten van de voorronden van onze verenigingskampioenschappen 2020 zijn er.
Scores en wie de finalisten zijn tref je  'HIER' aan.
De finales zullen in een van de eerste weken van het nieuwe seizoen gaan plaatsvinden. De exacte datum wordt tijdig bekend gemaakt.

De zomer Inloopleague: week 6 resultaten . . .

Een gehele zomer zonder bowlen ? Dat hoeft helemaal niet.
Bowling "De Thoolse Brug" organiseert al vanaf 1 juli d
e zomer-inloopleague.
Wat dat precies inhoudt ?

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de resultaten van de 6e speelweek.

De zomer-inloop-league is GEEN activiteit van Bowlingvereniging Tholen maar wordt georganiseerd door de bowling "De Thoolse Brug".

5e Thoolse brug Handicap toernooi:

Er valt nog meer om naar uit te kijken:

Van dinsdag 27 oktober t/m zondag 1 november wordt het 5e Thoolse brug handicap toernooi alsnog gehouden.
Het niet doorgaan van het eerder geplande toernooi was een behoorlijke teleurstelling daar er heel veel animo voor was. Dit bleek wel uit de grote hoeveelheid inschrijvingen die er waren. Maar uitstel is dus geen afstel !
De eerdere inschrijvers zijn reeds per email benaderd voor deelname aan dit super gezellige toernooi en de meeste staan alweer te trappelen.

Houdt de website dus in de gaten voor meer informatie over dit gebeuren.  (Klik hier voor meer info)

Woensdagavond Duo Handicapleague

Datum:23-09-2020