Jeugd & Bowlen.

Bowlen is zeker geen activiteit die alleen voor volwassenen geschikt is. Oké, het is ontspanning en actief tegelijkertijd. We hebben op onze website echter al eerder vermeld dat bowlen ook een heuse sport is. Daar kun je dus maar beter vroeg mee beginnen als je er echt interesse in hebt.
Je kunt de ouders al horen zeggen: 'Ja, maar het is zo duur . . . " of "Dat is niks voor kinderen".

Die eerste opmerking is gemakkelijk te pareren: Bowlen HOEFT niet duur te zijn want je kunt gewoon bowlingschoenen en een huisbal gebruiken !
Pas later kun je er voor kiezen je eigen materiaal aan te schaffen.

En dan die tweede opmerking: Waarom kijk je eerst eens niet een paar keer of je het echt leuk vindt ?
De organisatie "Jij op Tholen" bestaat uit de buurtsportcoaches & jongerenwerkers van gemeente Tholen.

Deze organisatie streeft ernaar dat alle inwoners actief worden op sportief en cultureel gebied. Dus ook de jeugd.
Aan onze jongeren wordt de gelegenheid geboden om, tegen een kleine vergoeding, kennis te maken diverse sport en ontspanningsactiviteiten.
Ook onze bowling en bowlingvereniging hebben zich bereid verklaard om hier hun steentje aan bij te dragen.
Tijdens zo'n kennismakingmiddag zijn er echte bowlers als helper aanwezig. Ze vertellen wat over het bowlen en begeleiden de deelnemers/sters.
Aanwijzingen of tips zijn geheel gratis !  Je krijgt zelfs (ook gratis) een klein boekje mee met bowlingtechnieken, materiaalkennis en algemene tips
en aanwijzingen. Die kun je dan thuis op je gemak doorlezen zodat je er bij je volgende bezoek aan de bowling profijt van kunt hebben.

Aarzel niet en kom gerust een langs met je vader en/of moeder.

Voor meer informatie en/of aanmelden kijk je  op de website  van 'Jij op Tholen':  www.jijoptholen.nl